Bonksel 22
5721 TP Asten
T 06-102 527 60
info@masque-verhuur.nl
 
Party-Service

MasQue heeft naast hun decors natuurlijk ook een uitgebreid assortiment aan verhuurspullen om uw feest aan te kleden, maar welke ook los te huur zijn.

U kunt voor nagenoeg al uw feest en partij behoeftes bij MasQue terecht.

 top▲


Tenten

Heeft uw feest nog geen locatie of wilt u het graag in uw eigen tuin vieren, dat kan ook. MasQue verhuurt duurzame partytenten in allerlei soorten en maten.

De tenten zijn voorzien van zeilen die u naar eigen inzicht kunt openen of sluiten. De tenten zijn altijd schoon en netjes en worden snel en vakkundig door ons op- en afgebouwd.

Mocht u willen weten wat de mogelijkheden zijn in uw tuin of locatie, dan komen wij graag op locatie kijken om samen met u te bepalen wat de juiste tent is voor uw feest.

Als u wilt kunnen wij de tenten inrichten met statafels, stoelen, feestverlichting, vloeren, enz. Ook kunnen wij toiletwagens en terrasverwarmers meeleveren zodat u van alle gemakken bent voorzien.

 top▲


Losse verhuur

Ons assortiment van verhuurspullen is behoorlijk uitgebreid en wij kunnen u allerlei feest toebehoren verhuren tegen een aantrekkelijke prijs.

Wij kunnen uw feest onder andere voorzien van; 
(sta)tafels,  stoelen,  barkrukken,  koelkasten,  biertap apparatuur,  koffiezetinstallaties,  servies,  bestek, glaswerk,  verlichting,  vloeren,  podia.

Vraag vrijblijvend een offerte of overzicht van de verhuurprijzen aan. Ook via de telefoon kunnen we u snel een prijs van de spullen doorgeven.

 

 

 

 

 top▲


 

Intresse in een vrijblijvend advies of offerte? Neem dan contact op met:

  MasQue Verhuur
  Johan Driessen

T:  06 - 102 527 60
E:  info@masque-verhuur.nl

 

Copyright MasQue © 2015 - Design by: www.driessenpeter.nl