Bonksel 22
5721 TP Asten
T 06-102 527 60
info@masque-verhuur.nl
 
Over MasQue Verhuur

MasQue Verhuur geeft u een onbezorgd en onvergetelijk feest op locatie. In overleg met u bekijken we samen hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Van een volledig aangekleed (thema)feest met aankleding, catering en/of amusement de verhuur van enkele feestbenodigdheden zoals een tent, servies of staantafels; voor ieder feest een oplossing op maat. Geen feest is voor ons te groot of te klein.

MasQue is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het aankleden en verzorgen van themafeesten op locatie. Wij komen dus naar u. Ons motto is; wij bouwen de sfeer, u het feest. Heeft u een Bruiloft, Personeelsfeest of Jubileum en wilt u dit op een unieke manier en op locatie vieren dan bent u bij ons aan het goede adres.

Door ons groot assortiment aan decormateriaal bieden wij vele mogelijkheden om uw feest te vieren in de sfeer en het thema dat u wenst. Wij hebben unieke eigen driedimensionale decor stukken van hoge kwaliteit en maken van een saaie zaal of hal een gezellige feestlocatie.

Wij zijn vooral werkzaam in de regio Helmond/Eindhoven/Venlo, o.a. in de plaatsen Asten, Someren, Deurne, Bakel, Geldrop - Mierlo, Heeze - Leende, Helmond, Eindhoven, Weert, Venlo.

 top▲


Hoe werken wij

Voor:

Na:

U kunt met ons contact op nemen via e-mail of telefoon voor een vrijblijvende offerte.
Na het eerste contact spreken we af om uw wensen en onze mogelijkheden op elkaar af te stemmen. Hierbij kijken we samen met u welk thema of aankleding bij uw feest past. Hierna maken wij hiervan een overzicht in de vorm van een geheel vrijblijvende offerte. Eventuele aanvullende eisen of wensen kunnen we bespreken en pas dan bepaalt u of u met MasQue in zee gaat.

Afhankelijk van uw wensen passen wij onze werkzaamheden in. Alles gaat in overleg
Zo nodig bezoeken we met u de locatie om alle puntjes op de i te zetten. Hierin bepaalt u hoe we te werk gaan en met welke partijen we eventuele werkzaamheden moeten afstemmen. Op de gewenste datum en tijd komen wij onze spullen afleveren of opbouwen.

Wij werken snel en efficiënt en kunnen zelfs de meest grote feesten meestal in 1 dag opbouwen en in 1 dag afbreken.
We hebben eigen personeel dat voor ons de spullen kan opbouwen. Maar het is ook mogelijk dat u hierbij zelf een handje helpt om de kosten te drukken. Alles wordt volledig geleverd, opgebouwd, uitgelicht en aangekleed. Na het opbouwen lopen we met u de aangeklede ruimte door en bespreken eventuele details zodat alles naar uw wens is.
Ook nemen wij het afbreken en opruimen van onze spullen voor onze rekening zodat u rustig kunt nagenieten van uw feest.

 top▲


 

Intresse in een vrijblijvend advies of offerte? Neem dan contact op met:

  MasQue Verhuur
  Johan Driessen

T:  06 - 102 527 60
E:  info@masque-verhuur.nl

 

Copyright MasQue © 2015 - Design by: www.driessenpeter.nl